Cautare

772 de rezultate pentru "cara marin" (3.85 secunde)
Personalitati - Marin Preda (1922-1980), nuvelist, romancier, scriitor si director de editura; - Zaharia Stancu (1902-1974), scriitor, director de teatru, jurnalist si publicist;
(In octombrie, filmarile se vor face pe cateva strazi din centrul Bucurestiului.) Satul Talpa se afla la 45 de kilometri de Alexandria si la doar cativa kilometri de Silistea-Gumesti, satul natal al scriitorului Marin Preda. ... 2, Viata ca o prada si publicistica lui Marin Preda.
Pe scena vor evolua indragitul coregraf nea Marin, ansamblul scolii de dans romanesc LARISA si MARIN BARBU , nsamblul Artistic Profesionist MURESUL din Tg.
In timpul concertului, artistul i-a facut o dedicație Violetei, fiica lui si a Andreei Marin, care si-a sarbatorit ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie a dezvaluit si ca va deveni tata pentru a treia oara:
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati. ... Pe comerciantul de bijuterii, antichitati, briliante, diamante si ceasuri vechi, Ilie Bureata zis Marin Miliardaru', il gasiti zlnic, la Piata Amzei, intre orele 9.00 - 18.00, dar si la nr.
Productiile sale, cum ar fi "Dacii", "nea Marin miliardar" sau "Mihai Viteazul" au stabilit record dupa record, inainte de 1989.
STEFAN BANICA S-A DESPARTIT DE ANDREEA MARIN "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.
Proprietatile lui Banica Jr, inainte de casatoria cu Andreea Marin, din ianuarie 2006, erau urmatoarele: un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti.
Era ticalosilor de care vorbea Marin Preda continua. Ea culmineaza cu basecuritatea, cea mai vindicativa forma de politie politica, fara alt precedent decat fenomenul Pitesti.
Mihai Voiculescu, presedintele Fundatiei "Acad. Marin Voiculescu" se va desfasura la Bucuresti in perioada 18-20 aprilie 2013, la World Trade Center. ... Marin Voiculescu".
Foaierul Teatrului National Marin Sorescu, Craiova Lansare carti:
Hipertiroidie si diabet Profesorul Constantin Dumitrache de la Institutul de Endocrinologie "CI Parhon" atrage atentia ca climatul marin nu este indicat persoanelor suferinde de hipertiroidism. ... In schimb, suferinzii de hipotiroidie sunt avantajati de climatul marin, care contribuie la potentarea activitatii sistemului hipotalamo-hipofizo- tiroidian, explica specialistul.
Recent, la Club Sofa din Bucuresti, au fost lansate, in prezenta Andreei Marin, produsele Biogreens si Vitamina C Naturala de la Zenyth. La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu.
Andreea Marin, Ruxandra Hurezeanu si Ovidiu Tender.
Campania de strangere de fonduri se bucura de sprijinul Andreei Marin, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF Romania. ... Fiti alaturi de UNICEF si Carrefour sși puteti schimba in bine viata unui copil", a declarat Andreea Marin, Ambasador al Bunăvointei pentru UNICEF.
Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena costume de baie si rochii de seara. Hair Style-ul si Make Up-ul a fost asigurat de catre Geta Marin - Geta Marin Hair Academy.
Andreea Marin: ... Andreea Marin, cunoscuta vedeta tv, impresioneaza dintotdeauna prin eleganta si frumusete. Andreei i-a placut din prima Beauty Help, l-a folosit si recomandat de mai multe ori doamnelor care o urmaresc pe rețele de socializare:
Ultimele noutati concrete legate de mersul anchetei proveneau de la Ambasada americana la Bucuresti, care dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat de justitia americana, precizand ca instantele americane nu s-au pronuntat inca in acest caz.
In acea vreme, Ambasada americana la Bucuresti dezmintea categoric stirea potrivit careia puscasul marin implicat in moartea lui Teo Peter ar fi fost achitat sau va fi achitat de justitia americana, pastrand in general tacerea asupra acestui caz.
Marin Condescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu, a declansat un scandal de proportii, dupa ce a publicat o scrisoare in care i-a acuzat pe Edi Iordanescu si Narcis Raducan ca au prejudiciat clubul.
google-analytics.com